Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002

Εκδρομή στην Μακεδονία-Θράκη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ


Από 22 έως 31 Αυγούστου 2002


Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζ. ΟΤΕ Ν. Ρεθύμνης σας ανακοινώνει ότι προγραμματίζει 9ήμερη εκδρομή Εσωτερικού (Θεσσαλονίκη, Ανατολ. Μακεδονία, Θράκη) από 22 μέχρι 31 Αυγούστου 2002 .


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η ημέρα : ΠΕΜΠΤΗ (22/8/2002)


19.00. Συγκέντρωση στο Λιμάνι και αναχώρηση από Ρέθυμνο με ΑΝΕΚ για Πειραιά.


2η ημέρα :ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ( 23/8/2002)


07.00. Συγκέντρωση στο Λιμάνι του Πειραιά ,αναχώρηση για ΞΑΝΘΗ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.(ΤΕΜΠΗ, και ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ αντίστοιχα).Άφιξη στην Ξάνθη και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο .Το βράδυ ελεύθερο.


3η ημέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ (24/8/2002)


Μετά το πρωινό, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προαιρετική επίσκεψη στο φημισμένο παζάρι της Ξάνθης. Στις 12.00 συγκέντρωση στο Σιδηροδρομικό Σταθμό .Προχωρώντας για Σταυρούπολη με το τραίνο παράλληλα στον ποταμό Νέστο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα αισθητικό δάσος ιδιαίτερου κάλλους και οικολογικού ενδιαφέροντος. Μετά το μεσημεριανό και λίγη ξεκούραση στο Ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε τα Άβδηρα γενέτειρα του Δημόκριτου,. το μαγευτικό Εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου στο PORTO LAGOS, καθώς επίσης και το παραθεριστικό κέντρο ΟΤΕ Φαναρίου. Επιστροφή στην Ξάνθη για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά..


 


4η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ (25/8/2002)


Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Κάστρα του Διδυμοτείχου τα μεταξωτά του Σουφλίου και βέβαια την Παναγιά την Κοσμοσώτειρα στις Φέρες . Το Δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του του Έβρου θα κλείσουν την όμορφη εκδρομή μας στο Νομό Έβρου. Στην επιστροφή μια μικρή στάση στην Κομοτηνή για καφέ και στην συνέχεια στο Ξενοδοχείο. Βραδυνό ελεύθερο.


5η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ (26/8/2002)


Μετά το πρωινό αναχώρηση από ΚΕΡΑΜΩΤΗ για το γύρο της καταπράσινης ΘΑΣΟΥ και στην συνέχεια Καβάλα. Στην επιστροφή αν υπάρχει χρόνος στάση στο πανέμορφο σπήλαιο ΔΡΑΜΑΣ. Αναχώρηση


για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


6η ημέρα: ΤΡΙΤΗ(27/8/2002)


Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΕΔΕΣΣΑ(καταρράκτες),ΝΑΟΥΣΑ(ποταμός ΑΡΑΠΙΤΣΑ-καταρράκτες), ΒΕΡΟΙΑ (ποταμός ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ), ΚΑΣΤΑΝΙΑ(Μονή Παναγίας Σουμελά) ΒΕΡΓΙΝΑ(αρχαιολ. χώρος).Επιστροφή στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


7η ημέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ(28/8/2002)


Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Με καράβι γύρος Αγ.Όρους από ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ για τα μοναστήρια της Δ΄ πλευράς (με πιθανότητα προσκυνήματος εικόνας από κάποιο μοναστήρι).


Επιστροφή στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


8η ημέρα: ΠΕΜΠΤΗ(29/8/2002)


Μετά το πρωινό ξενάγηση στη πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Αγ. Δημήτριος, Αγ.Σοφία, Λευκός Πύργος,


Μουσεία).Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


9η ημέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/8/2002)


Μετά το πρωινό αναχώρηση από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ(αν υπάρχει χρόνος στάση στη λίμνη Πλαστήρα). Φτάνουμε στον ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση για ΡΕΘΥΜΝΟ ώρα 20:00.


Επισημαίνουμε ότι μπορεί να γίνει τροποποίηση του προγράμματος ή αλλαγή της σειράς των επισκέψεων.


ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ : 320 ΕΥΡΩ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


1) Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλ. καμπίνες εσωτ/κές


2) Επτά(7) διανυκτ/σεις σε Ξενοδοχεία με πρωινό(Ξάνθη 3 – Θεσ/νικη 4


3) Λεωφορείο (Μεταφορές)


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 19/8/2002


Προκαταβολή 100 ευρώ και το υπόλοιπο μέχρι την ημέρα αναχώρησης.


Δηλώσεις συμμετοχής στους συναδέλφους:


1) ΚΑΤΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΏΝΗΣ 


2) ΚΟΥΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 


3) ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου